SofieOlli

Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

Välkommen Rottrobis Szune!

Av Olli - 19 februari 2012 22:01

   

Hej jag heter Rottrobis Szune, min mamma heter Q G Crni Lotos men kallas Tjugi, Tjugan, "Qugi" min mamma är en mycket duktig mamma med massor av tålamod då jag och mina två syskon Szaga och Szol är rätt busiga av oss och hon stod ut med oss. Min pappa heter Deminas Viggo, han har många extra bokstäver i sitt namn för han är så snygg så då får man sådana bokstäver. Det vill jag också ha när jag blir stor och stark som pappa.


Det började redan på fredagkväll. Sent på kvällen så kom två galningar in genom dörren och väckte mig och mina syskon. Jag fick komma ut i hallen och dom pratade en massa med den där rösten som alla använder när de ser mig och mina syskon, tror dom sa "finaste killen i världen" "ska du komma och bo med oss". Visste inte riktigt vad de pratade om då.

Fick sova med mina syskon en natt till och på lördag morgon fick jag och syrrorna springa omkring i hela huset och busa! Vi hade så roligt. Dom där galningarna var kvar fortfarande.

Vi fick springa och busa utomhus lite också. Snö är jätteroligt!

När jag och syrrorna började bli lite trött så börjar galningarna helt plötsligt att röra sig som om de skulle åka. Men dom tar mig med sig! 

Jag fick sitta i en tjejs knä, "matte" kallade hon sig, i den där saken som lät lite konstigt.

Sen mådde jag lite illa men sen vet jag inte riktigt vad som hände för helt plötsligt så fick jag lite korv och godis och sen ännu lite senare så säger dom att "vi är hemma". Jag tror jag somnade.


Det blåste jätte mycket när vi klev ur den där saken. Men vi gick in jättefort och där inne var det varmt. Två konstiga djur bodde redan där. Dom stirrade på mig. Det var mycket nytt att lukta på och sen fick jag mat som jag åt upp, jag hade inte fått mat på ett tag så jag var ganska hungrig. Sen gick vi ut och kissade och bajsade. Det var jättekul ute, för här finns det JÄTTE JÄTTE mycket snö! Mycket mer än hemma hos mamma Jenny. Jag fick leka massor i snön.

Sen kom det fler människor, en kallade sig "fammo" och hon gillade att pussas så jag pussades så mycket jag kunde. Alla verkade så glada att se mig. En sa att man blir sjuk av mig, men jag smittar ju inte?

Sen så var det dags att sova tyckte "matte" så vi gick in i sovrummet och "matte" släckte ner lamporna och bäddade ner mig i min säng. Men jag var inget trött så jag busade istället.

"Husse" hade lagt en stor säng på golvet som han sov på tills jag väckte dem mitt i natten och då fick jag gå ut och kissa. Sen lade sig "matte" på sängen, henne busade jag lite med innan jag somnade. Vid fem var jag hungrig och behövde kissa igen, "matte" vaknade jättefort och tog ut mig. Sen sov vi tills det började låta jättekonstigt i nån grej som "husse" hade. Sen vaknade han och då fick jag mat. 


Jag och matte har busat och myst hela dagen. Jag gillar att vara här. Dom där djuren som stirrar var visst "katter" och dom är väldigt nyfikna på mig. Speciellt den dom kallar Sigge. Han är också en pojke som jag.

Här finns massor av leksaker, min favorit är "anka vanka", den låter jätteroligt! 

Det är jättekul här och väldigt mysigt, jag sover jättebra här och jag saknar nog mamma Jenny lite, men hon har ju min mamma Tjugi och farbror Bo som tar hand om henne.

Dom här "matte" och "husse" har ingen annan än mig, så jag stannar nog här och tar hand om dom. För jag tror inte "katter" tar så bra hand om människor.


Nu ska jag mysa med matte!

 
 
Ingen bild

Malin och Viggo

19 februari 2012 22:58

Härligt att läsa att allt är bra med lilla Szune och er! Jag har sagt det förut och säger det igen, stort lycka till med underverket <3 Pussar och kramar från pappa Viggo och "farmor" Malin

Olli

20 februari 2012 09:08

Hihi jo lycka till kan behövas, ett litet yrväder är vad han är! Världens finaste kille! Jag är så sjukt glad över att jag fick denna kille :) Han ska förhoppningsvis gå i sin fars fotspår och bli en riktigt snygg pojke :) Han pussar tillbaka i massor! Kom ihåg att du är alltid välkommen om du skulle råka hamna i trakten någon gång :)

 
Dajjs

Dajjs

20 februari 2012 20:15

åh, har han kommit hem nu! guu vilken sötnos! lycka till med allt valpbus :]

http://nadjaanglow.blogg.se

Olli

24 februari 2012 15:28

Japp nu äntligen :) Så ny valpmyser vi hela dagarna :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olli - 20 december 2013 19:02

Bytte blogg då denna inte riktigt var det jag ville ha...Nu hittar ni mig på...onenolli.wordpress.com   Det uttalas One and olli ;) ...

Av Olli - 17 december 2013 18:53


Ja kanske ska börja med att summera året som gick. Mina mål var: - Godkänt lägre klass - LP1   Båda avbockade.  Szune fick LP1 i maj då vi startade i ettan i Älvsbyn. Tre starter tre 1a pris. Sen gjorde vi oss redo för 2an och vi lyckades med 2...

Av Olli - 13 december 2013 23:34

Nyligt så brann det hos en bekant till mig. Vi känner inte varandra mer än genom gemensam vän. Vi pratar när vi ses och är glada. Nyligt så fick hon uppleva något som jag drömt så otroligt många mardrömmar om, huset brann ner och tog med sig två fyr...

Av Olli - 13 december 2013 19:54

Enkelt val. Jag gillar hanar bättre. De löper inte, de blir aldrig skendräktiga och de kan inte få valpar. Hanar har sina nackdelar de med, men jag tycker inte att de nackdelarna överväger fördelarna. Man kan säkert få en hane som är helt tiktokig ...

Av Olli - 12 december 2013 20:26


Oj aldeles för många egentligen. Saker som jag minns extra väl är nog när vi fick uppflyttet till lägre klass. Glädjetjutet i skogen när han tog målpinnen och hur bra han gick på lydnaden trots den tryckande värmen. Sen vann vi klassen också! Spåret...

Ovido - Quiz & Flashcards